Post by agythredsoftdy on Feb 25, 2022 0:24:18 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط اشکال کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
این بازی را دوست دارم، اما در نهایت مسابقه خود را ملاقات کردم. من نمی توانم سطح 1055 را انجام دهم. بنابراین، افسوس، من تسلیم شدم و اکنون حذف خواهم کرد. اما این یک سفر سرگرم کننده بوده است.
نمی توان از این بازی عبور کرد زیرا یخ می زند. برای باز کردن فریز باید Uninstall کنید اما سپس شما را به ابتدا می برد و تمام امتیازات خود را از دست می دهید. بسیاری از مردم همین مشکل را داشته اند که شما فکر می کنید می توانند این مشکل را حل کنند!!
بازی عالی! حیف که تبلیغات زیادی وجود دارد! آنها گرافیک را پنهان می کنند و واقعاً صفحه نمایش را به هم می ریزند. تبلیغات یک بازی سرگرم کننده را خراب می کند.
بازی جذابیه
خیلی بهتر از کندی کرشه.عالیه.دمتون گرم
بازیش خیلی سرگرمی خیلی کارش عالیه
بازی من را در 4 روز گذشته مشغول کرده است... من در سطح 450 یا بیشتر هستم ... من آن را دوست دارم ... بسیار اعتیاد آور است، تنها مشکل من این است که بازی در حال حاضر چندین بار در روز فریز می شود یا فقط بدون هشدار خارج می شود . غیر از این موضوع .... بازی عالی............. 13-02-2019 از 4 ستاره به 1 کاهش یافته است... اکنون از سطح 500 بالاتر رفته ام، بازی به طور مداوم قبل از طی و بعد از سطوح الان آزاردهنده است که باید چند سطح سخت را بازی کنم... من تحت تاثیر قرار نگرفتم...
باشه
قبلاً این همه تبلیغات نداشتند، حالا اگر نه هر دور، بعد از هر دور دیگری اضافه می شود
Jewel Blast : Temple Hlavolamy xfyh
بازی فوقالعاده، هیچوقت تمام نمیشود، زمانی برای صبر کردن تا دفعه بعد که بازی دوباره شارژ میشود، یا منتظر زندگیهای جدید نیست.
فرصت های فراوان برای سکه ها و تقویت کننده های فراوان. یکی از بازی های انفجاری مورد علاقه من در گوگل پلی. از زمان آخرین آپدیت، من اصلا نمی توانم بازی را راه اندازی کنم. لطفا این را اصلاح کنید و من بررسی خود را به روز می کنم! با تشکر!
به طور کلی بازی مناسب و معقول در ابتدا آسان تر است زیرا پاداش های مناسبی برای تماشای ویدیو دریافت می کنید. 5 دقیقه فقط 1 تبلیغ اجباری
Jewel Blast Temple یک بازی سرگرم کننده است. اما بعد از سال 2018 هیچ سطح جدیدی وجود ندارد. من قبلا امتیاز دادم و از سوپرباکس به من گفته شد که روی آن کار می کنند. و این در سال 2019 بود .... هنوز هیچ چیز.
محشر دست همتون درد نکنه خیلی با هوشید دمتون کرم تقی نژاد محمد رضا 52ساله
کامل
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game פנאי fym
بازی سرگرم کننده است، اما تبلیغات از کنترل خارج می شوند. تبلیغات را مجبور می کنید که بسته نمی شوند مگر اینکه روی آنها کلیک کنم؟ حذف فوری به خصوص تبلیغات برای آن نژادپرست نفرت انگیز یک رئیس جمهور در کاخ سفید.
عالیه👍
نمیتوان از دکمه ادامه استفاده کرد، باید هر بار دوباره پخش شود، بنابراین نمیتوان از امتیازات کسبشده استفاده کرد. تبلیغات خیلی زیاد
بازی عالی است اما تبلیغات دارای لینک های مخربی است که در آن تعبیه شده است. مسدود کننده بدافزار من در حال گرفتن آنها هستیم.
خیلی بده این بازی باز نمیکنه لطفا درمان کنین
Jewel Blast : Temple እንቆቅልሽ cevw
فقط تبلیغات طولانی مدت بسیار زیاد که گاهی شما را از بازی خارج کرده و به فروشگاه Google Play باز می گرداند. هرچه بیشتر پخش کنید، تبلیغات طولانیتر خواهد بود. و اگر به شانس بیشتری برای تکمیل سطح نیاز دارید، تبلیغات را دو یا سه برابر کنید. این یک بازی سرگرم کننده است، و شما می توانید سطوح را شکست دهید، اما تبلیغات مانع از کسب آن بیشتر از دو ستاره می شود.
خوبه من دوست دارم
Jewel Blast : Temple Puzzle wylc
در ابتدا یک بررسی نوشتم و به آن سه ستاره دادم. من آن را به یک ستاره تغییر می دهم زیرا نه تنها پاسخ آنها را خواندم که به وضوح نشان داد که آنها قبل از پاسخ دادن به خود زحمت خواندن نظرات من را ندادند، بلکه هیچ راهی برای تماس با آنها در خود بازی وجود ندارد. در بررسی اولیه من در واقع گفتم تبلیغات بدی نبودند، به جز اینکه یکی از آنها اشکال داشت! شاید شما بچه ها قبل از اینکه در مورد تبلیغات در برنامه خود به خودتان ضربه بزنید، زمان بیشتری را برای خواندن نظرات به طور کامل اختصاص دهید. به نظر می رسد چندین مشکل در این زمان فعلی رخ می دهد که من حتی نمی توانم به آنها هشدار دهم زیرا در تنظیمات هیچ راهی برای تماس با آنها وجود ندارد. BIIIG نه خیر. چرا من می خواهم به لیستی از حامیان شما نگاه کنم، که شما گزینه ای برای آن دارید، اگر حتی نمی توانم از شما حمایت کنم؟
، (๑♡⌓♡๑)
تا به حال یک سرگرمی سرگرم کننده بوده است، من تبلیغات را درک می کنم، اما به نظر می رسد بیشتر از سهم آن است
این یک بازی عالی است اما مصرف باتری آن واقعاً سخت است. خیلی بد است وقتی که من شروع به بازی می کنم وقتی باتری من روی 75٪ است و من فقط 7 سطح را انجام می دهم و باتری من روی 2٪ است و برای هر سطح فقط 3 دقیقه زمان می برد لطفاً این مشکل را برطرف کنید. در یک به روز رسانی نزدیک و من قطعا یک ستاره 5 می دهم اگر بتوانم یک ستاره 10 می دهم
راه برای بسیاری از تبلیغات، حتی نمی توانید بازی را تا 20 یا 30 ثانیه بعد بازی کنید. که باتری شما را خالی می کند درستش کن
من از تبلیغات مهم نیستم، بنابراین این بازی برای من عالی است... من فقط می توانم بازی کنم و بازی کنم و بازی کنم (و چند تبلیغ تماشا کنم).
قبلاً از بازی کردن لذت می بردم اما اکنون تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد که باید حداقل 3 مورد را قبل از بازی در سطح بعدی تماشا کنید و آن بعد از هر بازی است.
هنگامی که یک سطح را 3 بار متوالی بدون شکست در یک ماموریت کامل کنید، به شما اجازه نمی دهد که 3 ستاره دریافت کنید تا بتوانید جایزه خود را دریافت کنید و ادامه دهید. من در سطح 8xx گیر کرده ام و چندین بار پشت سر هم بدون شکست در ماموریت انجام داده ام و این من را در 1 ستاره نگه می دارد. خیلی ناامید کننده
چالش برانگیز و سرگرم کننده، تبلیغات فقط بین سطوح هستند، بنابراین آنها فقط آزاردهنده اند. به طور کلی یک چالش ذهنی بسیار خوب است.
ماموریتها و سطوح بازی خوب هستند، اما در ماموریتهای ناموفق، تکرار تلاش ناموفق بسیار دشوار است.
این بازی نسبت به سایر بازیهای پازل انفجاری که من انجام میدهم بخشندهتر و با ارزشتر است. من عاشق گرافیک و نحوه حرکت و جریان بلوک ها مانند آب هستم. من تعداد تبلیغات طولانی بین سطوح را دوست ندارم. اما قطعا ارزش بازی کردن را دارد.
بازی سرگرم کننده، با این حال، بازی قفل می شود و شما باید بازی را ببندید و سپس آن را باز کنید. جای شما را در بازی حفظ می کند.
بازی خوب. سرگرم کننده و آسان برای بازی. مثل بازی های دیگر ساعت ها در یک سطح گیر نکنید. افزودن ها کوتاه هستند نه مانند سایرین 25 ثانیه. واقعاً دوست دارم این بازی را انجام دهم.
حذف نصب بعد از این پست: بازی را دوست داشتم، دقیقاً همان چیزی که دنبالش بودم، اما زمان بیشتری را صرف تماشای برنامههای افزودنی میکنم تا بازی، هر بار که صفحه را پاک میکنید، یک افزوده دیگر. آیا واقعاً داشتن خیلی زیاد ضروری است!؟! نه متشکرم!
خوب
من از این برنامه به خوبی لذت می برم، اما با افزایش سطوح، می خواهم از کمک های اضافی خود استفاده کنم. آنها به ندرت کار می کنند. من گوشیمو روشن و خاموش کردم و این هیچ تاثیری نداره. به نظر شما این یک مشکل دائمی است یا باید استفاده از جواهر بلاست را متوقف کنم؟
بازی بسیار سرگرم کننده است و من واقعا از بازی آن لذت می برم. با این حال .... من مواقع زیادی داشتم که می توانم برای تماشای ویدیوها برای حرکات اضافی (در ابتدای سطح) یا برای تماشای سکه های رایگان روی دکمه کلیک کنم، اما دکمه کار نمی کند. با اینکه هیچ تاثیری روی گیم پلی بازی نداره ولی ای کاش رنگ ها کمی روشن تر بودند. غیر از این، این یک بازی عالی است.
تبلیغات ساعت برای 3 حرکت دیگر در دوز بازی کار نمی کند ... فکر می کنم من آن را حذف نصب کردم و دوباره نصب کردم ... هنوز هم دوز کار نمی کند
علبییی
من واقعاً این بازی را دوست داشتم. سرگرم کننده است و چالش ها سخت تر می شوند، اما گاهی اوقات کمی تکراری به نظر می رسد. هر چند از این همه تبلیغات خسته شدم!