Post by agythredsoftdy on Feb 25, 2022 0:46:05 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci paraları ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞
Birdpapa - Bubble Crush Casual xlyu
Yapboz yapboz gelmiyor ve yapboz açılmıyor.
Oyundan zevk alıyordum ve sonra inanılmaz derecede basitleşti, artık meydan okuma yok 710. seviyedeyim ve çok sıkıldım, ŞİMDİ ÇOK UZUN ZAMAN için aynı kolay seviye gibi görünüyor. Geçici olmasını umarak oynamaya devam ettim.. Belli bir seviyeden sonra seviyelere bir şey kalmıyor gibi...
Reklamın gösterdiği gibi değil. Çok hayal kırıklığına uğramış.
Genellikle bu bbshooter eğlencesinden hoşlanmazsınız.
Bu oyundaki reklamlar çok fazla ve yayın süremi boşa harcıyor😏
Birdpapa™ - Bubble Crush - PHONEKY
Stick run mobile deluxe apk (Vector android için indir (KitKat))
Formula car racing: Formula racing car game. 1. Birdpapa – Bubble Crush 42.0 MOD APK · Birdpapa MOD APK.
Island War Estrategia kkim
Ben çok beğendim çok güzel bir oyun
Bu oyun için reklamın grafikleri gerçek oyundan tamamen farklı.
ekranda bərbat bi oyun 0 yıldızı hak etmiyor
Çok fazla reklam. Her galibiyetten sonra, verilerinizin çoğunu tüketecek bir reklam var.
Happy Panda.cr, Caden Games.cr tarafından geliştirilen hiper gündelik bir oyundur. ... Panda Bubble Shooter Mania APK ... Birdpapa - Bubble Crush APK.
Bu coq güzel oyundur 🥰🥰🥰🥰🥰😙🥰😙🥰🥰🥰🥰😙😙🐼
Seviyeler arasında çok fazla bla bla bla.
Birçok reklam açılır
Cehennem çok reklam
Reklamlarınızdan bıktık reklamı silmek için programı kapatıyorumda önce reklam geliyo oyununda onun içinde sildim. insansanız reklamınızı benim telefonumda yayınl küçükse. İnsan tarifim yok.
Can sıkıcı ekler! Pod eşzamanlı ekler
Çok fazla reklam ve onları durdurma seçeneği yok. Oyunu silmek zorunda kaldım.
Oyunu sevdim, ama şimdi 1228. seviyede kilitlendim. Bir ağa ihtiyacım olduğunu söyleyen bir uyarı geliyor, bir tane var. Nasıl devam edeceğim???
Çok kolay. Çocuklar için harika.
Oyunu her açtığımda sesi kapatmak için hv.
Bu iyi bir oyun aslında çok iyi, ama sadece zenginler için, fakir çocuklar için değil, internet bağlantısını karşılayabilen ppl, yoksa yiyecek bir şeyler bulmakta zorlandığınız 3. dünya ülkelerinde ppl için değil mi diyorum bırakın. yalnız bazı oyunlar veri paketleri gerektirir
Birdpapa - Bubble Crush oyunu. Klasik balon patlatma ve bulmaca oyunu. Özgür ve rahatla! Klasik bubble shoot atıcı oyununu, mükemmel görüntü kalitesini,
İmeyi kayıt yok English dil ön şart bir bukadar çok reklammı ohaaa. İnternet kapalıyken bile reklam çıkıyor böyle giderse silecez
Çok iyi ve çok beşendim
Müziği sessize almaya çalışıyorum ve düzgün çalışmıyor. Diğer parçanın üzerine 2 parçayı döngüler. Bu düzeltilirse puanımı değiştirirdim.
Alt Seviyelerde bulmacaya erişilemiyor! Lütfen daha fazla yıldız için düzeltin!
oyun çok güzel ama reklam çok
Bu yüzden, daha da fazla reklam olması dışında diğer herhangi bir balon patlatma oyununa benziyor - özel bir balonu kullanmanıza izin verilmeden önce bir reklam izlemeniz bile gerekiyor. Ayrıca, reklamda yer alan seviye türlerinin hiçbirini oynayamazsınız - ancak bir nedenden dolayı her birkaç seviyede bir yapboz bulmacasını çözmeniz gerekir. Bundan çok daha iyi versiyonları var.
Bir sürü reklam:-|
Vakit geçirmek için iyi idare eder işte
Seviyenin ortasında bile her zaman can sıkıcı reklamlar 🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡
Bu iyi bir oyun ve zevk veriyor
Güzel oyun 👍
İyi oyun! 3 yıldızı geri aldım çünkü bu küçük herifleri, baloncuklarınızı emen motosikletlere takıyorsunuz, Naber
Birdpapa - Bubble Crush Gündelik taa
बर्डपापा - बबल क्रश कैज़ुअल गेम osve
Bubble Shooter Panda Crush App Store'da - Apple
Birçok reklama, vuracak çok daha az top var, hedeflere ulaşamazsın, hayır, oynamakla hiç ilgilenmiyorum, zaman kaybı
Birdpapa - Bubble Crush Casual lmo