(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games kodē daudzus kristālus
Feb 25, 2022 0:52:20 GMT 7
Post by agythredsoftdy on Feb 25, 2022 0:52:20 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Ramen Ya posms ir iesaldēts. Skatiet, ka kādam citam ir tāda pati problēma.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatsioonmängud sann
Pagaidām viss ir labi, būs jāredz, kad tikšu līdz augstākam līmenim, vai varēšu turpināt, netērējot reālus $$$
Man patīk visvairāk, paldies spēles veidotāja skaistajam darbam, nelielas kļūdas spēlē, jo man ļoti interesanta mīlestība
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games จำลองสถานการณ์ bsg
Pasaulē šī ir netīrākā spēle, kad es instalēju spēli, vienīgā problēma ir problēma vai ir labi, lūdzu, atrodiet mistek labi, es domāju, ka jūs saprotat
Jauka ideja, gatavošana un mājas projektēšana. Laba acu un roku koordinācija, kritiskā domāšana, skenēšanas prasmes un arī relaksācija.
Izveidojiet otro daļu no cilvēka ar tādu pašu stāstu un labāku grafiku un labākām versijām, un pavisam jauniem pastiprinātājiem un Easy Hard līmeņiem un pilnīgi jauniem pastiprinātājiem, kurus jūs varētu spēlēt spēlēs
Pārsteidzoši, taču ir ļoti garlaicīgi, ka jūs atkal un atkal spēlējat vienu un to pašu
Laba spēle
Grafika ir lieliska, neatpaliek no daudziem papildinājumiem.
Es mēģinu, ja jauka spēle b to
Lieliska spēle! Bet dekorācijas māja, kas nāk pēc Beach Resort, joprojām ir aizslēgta. Uzdevumu sarakstā nav nevienas lietas. Es arī izmantoju pogu “Lejupielādēt visus līdzekļus”, bet šķiet, ka tā nedarbojas.
Spēle man ļoti sasalst, bet tā varbūt tikai mana pieredze.
izkrāpj jūs1 no klientiem. Noskatījos skaitītāju.....5 vai 6 klienti un joprojām uz 1 . Izvairies par katru cenu, tu neuzvarēsi. Sliktākās Mīklas nekā lielākā daļa no šīm spēlēm. Spēlējiet kaut ko citu.
Jautrība ļauj jums spēlēt.
Jautra spēle Man patīk, kā tu gatavoji un izdaiļo.
Ļoti smaga spēle, bet tā ir izcila 😻
Forši
Lūdzu, labojiet savu spēli. Es tagad strādāju virtuvē, un man ir tik daudz zvaigžņu, lai it kā izrotātu virtuvi, taču tā ir tukša un to nevar izrotāt.
Tā skola
Ļoti jautri un aizraujoši, kā jūs iegūstat labāko no abu veidu spēlēm, gan projektēšanas, gan ēdiena gatavošanas! Kad esat ticis tālāk, ir grūtāk iegūt pastiprinātāju, kas jums palīdzētu. Tā ir lieliska spēle, bet man šķiet, ka tā kļūst diezgan sarežģīta diezgan ātri.
Man patīk spēle, bet šobrīd esmu RAMEN-YA stadijā, un tā ir iesaldēta. Nevar iegūt punktus, pat ja esat pabeidzis spēli, un tā neatgriezīsies galvenajā ainā, tā iestrēgst.
Šī spēle ir tik jauka, ka jums nav jāizmanto internets, es to iesaku ikvienam, pat bērniem, man tā vienkārši patīk, tā ir mana mīļākā spēle😍😍🤩👍🤗🤗
Man patīk šī spēle, tā ir interesantāka un man patīk gatavot, tāpēc es turpinu spēlēt šo spēli.
Šeit jau ir tik jautri! Lūdzu, atnesiet vairāk satura.
Ļoti jautri un var noformēt daudzas vietas
Sky Raptor: Game Pesawat Arkade efd
Spēlēt ir jautri un interesanti. Viņi vienkārši prasa ātru tiešraidi. Tas ir, es piešķiršu tam četras zvaigznes
Patīk!!
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулације egb
Jautri un patīkami.
Pagaidām šī spēle ir lieliska. Lielas pūles
Laba un jauka spēle 💕 Man patīk šī spēle 💕
Esmu spēlējis daudzas gatavošanas spēles, bet šī man patiešām patīk visvairāk. Tas ir izaicinoši, bet ne neiespējami, netērējot daudz naudas. Man patīk arī dekorēt telpas!
Cooking Sweet: Домашний дизайн, Ресторанные игры Симуляторы sybb
Es saņemšu saldējumu un nelietošu tos, bet tie pazūd. Man patīk šī spēle, bet es negrasos tērēt naudu, ja ir iespēja, ka tas, ko es pērku, pazudīs. Lūdzu, izlabojiet to, un es ne tikai novērtēšu 5 startus, bet arī būšu gatavs tērēt reālu naudu lietotnē.
Lieliska spēle. Ļoti patīkams un aizraujošs lol. Vienīgais, ko es mainītu, ir, iespējams, piešķirt vairāk monētu, nekā jūs saņemat, aizpildot līmeņus, jo ēdiena gatavošanā izmantoto priekšmetu uzlabošana aizņem pārāk ilgu laiku.